Când am pornit la drum cu Bistro222 nu m-am gândit o clipă la un câștig imediat… este drept că nici nu ai cum … In esență, despre orice business am povesti, nimeni nu se așteaptă la un profit fabulos și  notorietate instantanee.

Am știu însă sigur câteva lucruri pe care le am in mine ca legi și după care mă conduc:

  1. Poate nu este greu sa ajungi in vârf, mai greu este să te menții acolo

Și tocmai de aceea țin cu o strictețe de-a dreptul matematică să menținem standarde ridicate in tot ceea ce oferim ca mâncare, servicii, prezentare. Nu este o treabă ușoară deloc, dar nici imposibilă. Vorbim aici despre o rigurozitate maximă în ceea ce privește calitatea ingredientelor, educarea furnizorilor, respectul pe care îl acordam preparării ingredientelor,  profesionalismul cu care aplicăm tehnicile de gătire. Și nu este ușor pentru că in tot acest flux de producție lucrăm cu oameni, cu emoții, cu oboseală și epuizare de cele mai multe ori.

  1. Întotdeauna bunăvoința, munca, respectul față de oamenii tăi, față de clienții tăi, dedicarea și pasiunea cu care te implici, întotdeauna aceasta îți vor fi răsplătite. Mai devreme sau mai târziu, ce-i drept… dar vor veni. 

A aborda cu demnitate si respect aceste elemente și mai ales cu consecvență și constanță, iți vor garanta rezultatul dorit. Un restaurant in Mureș este la fel de important ca un restaurant în orice oraș al țării sau din afară. Vorbim despre aceleași elemente: servicii de calitate, mâncare bună, clienți mulțumiți

  • Fii azi, cu o secundă mai bun decât ai fost ieri! 

Cu pași mici, dar constanți trebuie să îți propui sa progresezi.  Mereu!  A sta pe loc uneori este mai rău decât a o lua in jos 🙂

Am in mine acest element care îmi creează permanent neliniște dacă rămân pe loc… 

știu că mâine pot fi mai bună decât azi și acest lucru îl știu și oamenii frumoși din echipa mea.  De aceea introduc constant elemente noi atât in meniu, in designul farfuriilor, în modalitatea de abordare a evenimentelor private, in personalizarea acestora. Nimic nu seamănă cu nimic, fără teama de a-mi pierde inspirația. Dimpotrivă, in momentul in care te-ai conectat la sursă, inspirația te inundă, nu se termină niciodată. Important este să rămâi deschis și receptiv: la nou, la piață, la progres! 

  • Dream big! 

Îmi place să visez… Și ce dacă?  B222 tot dintr-un vis s-a născut…  Și da, vreau să am visul   asociat de cel mai bun restaurant din Mureș. Pentru asta nu există rețetă, dar ziceți voi – are cineva vreun rețetar pentru vise? Știu doar un secret, tot algoritmic vorbind: aplicarea pașilor 1-3, mă duc din ce in ce mai aproape de a realiza acest lucru.

Bistro222 este pentru voi! Promisiunea mea este că va fi din ce în ce mai bun!