Rock”n Love by Bistro222

De la tata am învățat ce înseamnă să fiu liberă și cât de preț este libertatea în exprimare, acțiune dar mai ales în gândire.

Tot de la tata am învățat ca oricât de greu ți-ar fi, lumea nu se oprește în loc la durerea ta, viața merge mai departe și ar fi bine să mergi și tu odată cu ea… și ca de cele mai multe ori, din situațiile de kko trebuie să ieși cu umor, făcând haz de necaz.

De la tata am învățat cu adevărat ce înseamnă “familia” și că “sângele apă nu se face”! Așa cum din când în când, epuizata fiind si cu dorul in gât il sun și-i zic “hai!” , iar el, fără nici o intrebare, la cei 70 de anișori ai lui se urca la volan și conduce atâta amar de drum pâna la noi! 

In sfârșit.. de la tata am învățat ce inseamna muzica bună și că o puternică educație instituțională trebuie să fie dublată și de o educație artistică, muzicală. 

Cu el am pus primele viniluri, cu el am derulat primele casete și am scris atâtea de “FAȚA A” si “FAȚA B” ca puteam sa scriu zeci de cărți.

Tata m-a invățat ca rock-ul și in special muzica adevarata nu se termina niciodata și ca poti lucra, citi, conduce fara muzica… dar ar fi păcat….

Ce nu știe tata (și nici nu va sti ca nu îsi citeste fB-ul :)), este că primul concert de rock din seara aceasta de la Bistro222 va rememora aproape toata enciclopedia muzicala cu care tata m-a facut pe mine om cu muzica la cap ( Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Uriah Heep, Fleetwood Mac… etc)… și o văd așa ca un tribut adus unui părinte care știe să îți dea și aripi și mai ales să te învețe să zbori ! 

Gânduri bune, vorbe bune, fapte bune, MUZICI BUNE!!!