Interior 5 Bistro222

Inaugurarea #Bistro222 a fost ziua in care am vorbit mai putin despre un vis de-al meu devenit realitate si mai mult despre echipa mea minunata !

Nu este putin lucru sa poti oferi in acelasi timp o atmosfera primitoare, mancare exceptionala, timpi de asteptare minim calculati, muzica misto si sentimentul ca toata echipa lucreaza doar pentru tine ca si client. 

Interior 1 Bistro222

Adrenalina si sincornizarile din bucatarie sunt exceptionale …. eu cel putin imi retraiesc go-live-urile proiectelor mele IT, iar felul in care main chefii cu eleganta si calm dirijeaza intreaga echipa ma impresioneaza si ma face sa ma inclin in fata lor.

Dincolo de usile bucatariei, la interfata cu clientul, fetele si baietii mei frumosi din zona hospitality sunt cei care ne reprezinta cel mai bine pe noi cei de la cutite si cuptoare.

Cu totii suntem rotitele unui angrenaj care isi propune sa introduca #Bistro222 pe harta iubitorilor de frumos, de mancare buna, de muzica buna si de atmosfera cool.

Si da, ieri mi-am dat seama ca din acest momentul meu visul meu nu mai este vis, ci este o promisiune si o datorie pe care o am in fata celor care ne vor calca pragul!

Drept este ca am asteptat 16 luni postarea aceasta… momentul din care, in 22.02.2022 am hotarât să pun in cui cariera mea IT și să trec @cratiță.

Joi, 20.07, orele 18:00, deschidem #Bistro222 !!! Vă așteptăm cu drag, cu inima deschisă, intr-o locatie in care am investit multi nervi, obsesii și exigențe, doar ca să iasă perfect. Deloc întâmplător i-am zis ca vrem să vă simtiti ca #Acasă.

Acasă inseamna cald, frumos, safe.. inseamnă mâncare bună, servire atentă, momente de neuitat și dorința de a reveni de cate ori avem ocazia! 

Am incercat sa transpunem toate acestea într-un concept pe care l-am conturat in mod organic pornind de la atmosfera de acasă, de la experienta noastră de părinti dar și de la background-ul nostru profesional. 

Interior 3 Bistro222La #Bistro222 veți găsi un meniu cinstit, construit modular, din ingrediente de cea mai bună calitate, asortate sezonului și care poate așeza la o aceeași masă copii mofturoși, adulți pofticioși și chiar exigenti în ale gastronomiei…

Veți găsi pâinea mea casă pe care am avut curajul și insistența de a o introduce in meniul a la carte… pentru ca simt eu, energia pâinii este energia pământului, a străbunilor mei, a tradiției pe care vreau să o păstrez…

Logofront Bistro222 Targu Mures Maurer Residence
Interior 5 Bistro222

Veți gusta veritabile mâncăruri tradiționale, nu neapărat sofisticate dar cu ambitia de a fi construite “from scratch” de noi! 

Veți găsi deserturi de casă, natural făcute, parte dintre ele comemorând aduceri aminte ale copilariei, parte dintre ele ancorate în firescul contemporan.

Și ar mai fi multe de spus, dar le veți descoperi și le vom discuta împreună când ne veți trece pragul! 

Să ne vedem cu bine!