#Bistro222 se definește ca un local simplu, elegant unde prin gustul și savoarea mâncărurilor noastre ne dorim să reproducem trăirile de #acasă.

Cochetăm cu gândul că eleganța unei farfurii se definește prin bunul gust, dar și prin simplitatea ei deopotrivă și vă invităm să descoperiți toate acestea savurând specialitățile #Bistro222.

Turnedou Rossini – o farfurie absolut fabuloasă aducând împreună un mușchiuleț fraged de vită, foie gras flambat, cartofi Dauphnoise homemade, sparanghel blanșat și sos de vin.

Piept de rață cu cartofi gratinați – un piept de rață fraged și aromat adus împreună cu aceiași cartofi gratinați în straturi subțiri stropite cu unt aromatizat și finalizați într-un gratin perfect cu parmezan, toate acompaniate de un sos de portocale realmente divin.

Mușchiuleț de porc cu sos de hribi – probabil cel mai fraged mușchiuleț de porc pe care l-ați mâncat vreodată în compania unui sos înmiresmat de hiribi, a unui cremos piure de cartofi și a unei explozii de culoare date de legumele glasate.

Copan rumen de curcan – o farfurie de impact care vă propune asocierea perfectă dintre carnea fragedă a curcanului rumenit la cuptor într-un sos gravy un piure de cartofi și legume glasate cu miere.

Piept de pui rumen cu sos gorgonzola – propunerea noastră de a servi un piept de pui îmbrăcat într-un sos cremos de gorgonzola și pus alături de sparanghel crocant și cartofi Dauphnoise.

Boeuf Bourguignon – coaste de vită black Angus gătite lent într-un sos fabulos de vin și legume.

Beef tartar – elegant, rafinat, preferat și apreciat de cunoscători și savurat pâna la ultima firimitură

Tagliata steak – ca variantă de a savura cel mai fraged antricot la grătar alături de rucola crocantă, roșii cherry și fulgi de parmezan.

Șnițel vienez – uriaș de-a dreptul, crocant, gustos numai bun de însoțit de o dulceață de fructe de pădure făcută în casă .

Vă invităm cu bucurie să le descoperiți pe toate și să vă încânte toate simțurile!