Evenimente

Ne ocupam de organizarea de evenimente la cel mai inalt detaliu

Contacteaza-ne si noi ne vom ocupa de organizarea evenimentului tau

 

La Bistro222 – Food with love, dorim să îți creăm momente memorabile și să-ți depășim așteptările pentru ca noi îți oferim servicii de organizare evenimente personalizate, și ne asigurăm că fiecare detaliu este perfect pus la punct. Fie că este vorba despre o petrecere de aniversare, o cină de afaceri sau o întâlnire romantică, noi ne ocupăm de tot, astfel încât tu să te poți bucura de momentul special alături de cei dragi

Organizarea unei petreceri private la Bistro222, fie ca este vorba despre o cununie civila, botez, zi de nastere sau orice eveniment ce merita celebrat , presupune din partea echipei noastre aplecare cu dedicare asupra fiecarui detaliu.

Discutam cu clientii, captam cerintele dumnealor, determinam impreuna care este cea mai potrivita abordare pentru evenimentul acestuia.

Suntem flexibil in privinta organizarii meniului, a stabilrii costurilor, suntem pregatiti pentru a raspunde si celor mai specifice cerinte ( deiete speciale, meniuri copii etc)

Impreuna cu echipa Bistro222 puteti sa va customizati propriul eveniment iar acest lucru presupune atat determinarea meniului, cât și decorul sălii.

Echipa Bistro222 are o experienta frumoasa si semnificativa in zona de ospitalitate, iar acesta este si motivul pentru care evenimentele organizate de noi rămân in memoria participanților ca un ecou vibrant. Stim ca vă reintoarceti mereu cu drag la noi !

Produse si servicii oferite:

Decorarea sălii conform cu tipicul evenimentului ( arcada flori / baloane, jucării etc)

Aperitive personalizate ( prezentare standard sau bufet)

Feluri principale a la carte sau special gătite la comanda clientului

Candy bar și bufet cu fructe

Deserturile casei

Torturile casei