“From Sea with Love” a fost primul eveniment Bistro222 în care ne-am propus să gătim pe o anumită tematică : pește și fructe de mare într-un concert grandios de gust, culoare, arome, texturi…

Nimic pretențios, nimic sofisticat, preparate gătite corect, cinstit cu un gust și o savoare impresionante. 

Vinuri care însoțesc fiecare preparat și care își spun povestea deopotrivă cu povestea bucatelor din farfurie.

Un recital superb al lui talentatului Radu Rad.

Oaspeți dragi care au rezonat cu bucuria noastră de a le fi gazde.

Pentru mine a fost seara în care am părăsit bucătăria doar pentru a întâmpina câte vreun oaspete cunoscut, în rest mi-am trăit cea mai mare bucurie lucrând alături de frații mei de oale, cuțite, cuptoare și tigăi… 

Aici este energia zero a #Bistro222… pentru că bucuria din farfuriile voastre se naște din iubirea cu care vă gătim noi…

Multumesc echipei mele faine care îmi arată în fiece zi că omul sfințește locul! 

A fost o onoare să inregistrăm ecoul acestui eveniment in publicatia Mureseana MS News:

„Vineri seara am avut o experiență memorabilă la acest restaurant:“From Sea with Love” – pește și fructe de mare într-un concert grandios de gust, culoare, arome și texturi, care ne-a cucerit prin calitatea preparatelor, serviciul impecabil și atmosfera primitoare.

Decorul bistro-ului emană eleganță și stil, dar în același timp rămâne prietenos și jovial. Este locul perfect pentru o pauză de prânz relaxantă, o cină romantică alături de persoana dragă sau pentru a sărbători evenimente importante din viața ta. Cu o echipă pasionată de arta culinară și a ospitalității, te simți ca acasă de la primul moment în care pășești în local.

Experiența noastră culinară a început cu un pahar de vin din Cramele Carastelec, însoțind un starter de fritto misto, crostini cu somon și un cocktail de creveți.
Vinurile au continuat să ne însoțească pe tot parcursul serii, spunând povestea bucatelor din farfurie, ghidați fiind de doi somelieri dedicați.

Mâncarea a fost pur și simplu divină. Am savurat un Trio Marin format din ton în crustă de ierburi, biban de mare la cuptor și somon cu reducție de vin, toate acompaniate de legume colorate. Calamarii pregătiți cu paste și roșii cherii au fost o surpriză plăcută într-un meniu ce a scos în evidență prospețimea ingredientelor și măiestria bucătarilor.

Ambianța plăcută a serii a fost întregită de muzica live interpretată de domnul Rad Radu, creând o atmosferă relaxantă și primitoare.

Ultima parte a mesei a constat în grill octopus și scampi cu salată și orez portughez, urmate de deserturi vesele: panna cotta și un orange tiramisu.

Unul dintre aspectele notabile ale acestui loc este diversitatea. Bistro 222 gândește cu atenție fiecare preparat și se adaptează așteptărilor clienților, transformând fiecare eveniment într-o experiență culinară autentică și memorabilă. Fie că ești adeptul bucătăriei italienești, românești sau internaționale, vei găsi aici opțiuni care să-ți satisfacă gusturile.

Meniul Bistro 222 oferă o varietate impresionantă de aperitive, de la bruschetele tipice italienești la fritto misto. Salata Bistro 222 cu mixul de salate, roșii cherry, gorgonzola și prosciutto crudo este o alegere rafinată.

Poți continua cu ciorbele tradiționale sau alege din selecția de burgeri delicioși. Pasta, pizza, preparatele cu pui sau rață, carnea și peștele sunt pregătite cu măiestrie și servite cu garnituri și salate delicioase.
Pentru cei cu o poftă de dulce, deserturile de la Bistro 222 sunt un adevărat răsfăț. Poți alege între cheesecake, parfait, tort de ciocolată cu vișine sau biscuiți care să încheie cu bucurie orice masă.

Restaurantul oferă și un meniu zilnic gândit cu o săptămână înainte, pentru cei care doresc să descopere mereu ceva nou.

Bistro 222 este locul în care mâncarea bună și atmosfera primitoare se întâlnesc pentru a crea amintiri gastronomice de neuitat. Vă invităm să descoperți această oază culinară, îi recomandăm cu drag și le mulțumim gazdelor pentru experiența minunată.”