La #Bistro222 întâmpinăm toamna cu un nou meniu, cald, delicat, ademenitor prin gusturile excepționale, prin culorile iubitului anotimp atât de bogat și mai ales prin modul de prezentare care te invită să descoperi eleganța și precizia cu care chef-ii se apleacă asupra fiecărei farfurii.

Începând cu ‼️‼️16 Octombrie ‼️‼️vă prezentăm un nou meniu , păstrând farfuriile pe care le-ați îndrăgit până acum și venind cu propuneri îndrăznețe, absolut senzaționale și demne de nerefuzat.

Vă veți bucura de aperitive noi :

🔅PICAHNA DE VITA CU CHIMICHURRY SI FASII DE FOCCACIA

🔅GARLIC BREAD

🔅DEEP QUATRO ( SALATA VINETE, HUMUS, ICRE DE CRAP, FASOLE BATUTA)

🔅SALATA ICRE DE CRAP

🔅FASOLE BĂTUTĂ CU CEAPĂ CARAMELIZATĂ

 

Vom introduce o savuroasă SUPĂ DE GĂINA CU FIDEA DE CASĂ ,  un uriaș SNITEL VIENEZ DE VITĂ și o tradițională TOCĂNIȚĂ DE VIȚEL CU MĂMĂLIGUȚĂ 

Încurajați de experiența „ From Sea with Love” vom aduce o secțiune nouă de peste si fructe de mare,

🐙CARACATITA LA GRATAR

🦑CALAMARATA

🐠SOMON CU SPARANGHEL , PIURE DE TELINA SI SOS DE LĂMÂIE

🐟DUO TON LA GRATAR SI TON IN CRUSTA DE SUSAN

Măiestria chef-ilor din fața Josper-ului va fi exprimată prin niște cărnuri de excepție:

🥩TOMAHAWK  by Bistro222

🥩T-BONE

🥩SIRTON STEAK 

🥩MICI BLACK ANGUS

Ne dorim să atingem cu îndrăzneală și eleganță zona de fine dinning propunând-vă să vă bucurați de :

✨MUSCHI DE VITĂ CU LEGUME GLASATE, PIURE DE TELINĂ ȘI SOS DE VIN

✨PIEPT DE RAȚĂ ȘI SOS ROȘU INFUZAT CU PORTOCALE

✨MUSCHIULEȚ DE PORC CU SOS DE  HRIBI ȘI PIURE DE CARTOFI CU TRUFE

✨COPAN FRADEG DE CURCAN, PIURE FIN ȘI SOS BRUN

Deserturile casei îmi conțin amprenta în totalitate și sper să simi simțiți toată bucuria pusă în: 

❤️TIRAMISU 

❤️PANNA COTTA 

❤️TARTA FRANȚUZEASCĂ CU CIOCOLATĂ ALBĂ SI ZMEURĂ

Vă așteptăm cu căldura unei toamne iubitoare!❤️

#newmenuBistro222 #foodwithlove