Din luna August am început la Bistro222 să gătim și meniul zilei, alaturandu-ne restaurantelor din Targu Mures care ofera cea mai importanta masa a zilei

Pentru mine și echipa mea, meniul zilei are o accepțiune și abordare ușor diferită… 

De ce? Pentru că, dorind să păstram ideile, conceptul și valorile pe care ni le-am asumat la #foodwithlove, gândim zi de zi un meniu echilibrat. 

…cu ingrediente proaspete, cu ciorbe gătite zilnic de “mama” noastra dragă din bucătărie care dă gustul mâncărilor cum numai mamele știu să il dea

… cu porții generoase și elegant decorate, pentru că atenția la detalii si la modul de prezentare este respectul chefilor pentru clienții noștri.

Mai mult, ne-am propus să vă facem cunoștiință cu meniul nostru a la carte prin intermediul meniului zilnic și uite așa veți gusta Josper Steak-ul sau Burger Bistro222, pestele sau pizza noastră celebră cu blat subțire și crocant..

Ne dorim ca prin acest meniu al zilei sa fim aproape de voi, clientii nostri dragi, iar voi, descoperind gustul autentic al preparatelor noastre, culoarea farfuriilor noastre si consecventa cu care pregatim mancare de calitate, sa ne treceti pe harta restaurantelor preferate de voi in Targu Mures.

Cu alte cuvinte, meniul zilei la noi, este o invitație calda la o masă din suflet cu care vă așteapta mama acasa !