“Nu stiu altii cum sunt…” dar eu vad in toate cele matematica si IT …. 

In această seară am găzduit cel mai mare eveniment privat de la deschiderea Bistro222… aceasta însemnând folosirea la capacitatea maxima a restaurantului… 

…de ce zic ca vad asta ca fiind IT? Discutiile in prealabil cu clientii, captarea cerintelor acestora, propunerea de solutii și personalizarea acestora este una dintre similitudinile din zona de business capture cu care operam in orice proiect. 

Planificarea minuțioasă a meniului, alegerea mise en place-ului, calcularea timpilor de execuție a task-urilor paralele sau secvențiale… toate astea imi vin din go-live-urile de IT

… apoi capacitarea și coordonarea corecta a echipelor de sală și bucătărie, sincronizarea acestora astfel incat să coopereze în beneficiul si satisfacția clientului, iarasi sunt chestiuni de subtilitate pe care trebuie sa le surprinzi.

Dincolo de toate si poate cel mai important, meniurile gandite de noi au fost de exceptie, in ideea in care nu ne-am ales treaba cea mai simpla de realizat, ne-am ales treaba cea mai misto care sa ne provoace să gândim, actionăm și visăm in manieră BIG.

Din ingrediente alese pe sprânceană, cu preparari exacte, inginerești, cu tușe de final de-a dreptul artistice.

Am trait desfasurarea simfoniei de azi din inima B222, bucătăria noastră de unde se simte si se transmite mai departe energia excetionala cu care vă asezonam mâncarea.

…bucuroasa de așa oaspeti, fericita de așa echipă destoinica cu care lucrez.

#Bistro222 #foodwitlove #privateparty